richertsmat.blogg.se

Pak choi mums!
Tänkte bara slänga in ett tips på någonting supergott jag åt för första gången förra lördagen. Vi åt det då i samband med taco & la det i våra tortillas. Man kan tillaga det och ha det till en stor variation olika maträtter. Jag har även ätit det till lax med potatis och ikväll blir det vid sidan av kyckling med råris.

Ingredienser:

2st Pak choi-huvuden (kinesisk kål)

2st Broccoli-huvuden

1-2dl Teriyaki och sesamolja (Santa Maria har en för kinesisk wok)

Gör så här:

Skär broccolin och koka den till den är nästan mjuk.

Strimla Pak choi och stek det medan broccolin kokar.

Sila bort vattnet från broccolin och blanda antingen i den i pannan eller ha den vid sidan av.

Blanda i Teriyaki och sesamoljan i stekpannan.

Det är färdigt när du ser att Pak choien är brunaktig och känner att den är mjuk rakt igenom. Servera som sidorätt eller i en wokrätt. Mums!♥

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress