richertsmat.blogg.se

Vegetarisk rätt med substitut för kyckling

Mamma introducerade mig för Mifu häromdagen och idag när jag kom hem från Cypern hade hon köpt hem det till mig så jag fick möjligheten att tillaga det till mig, min bror samt min pojkvän. Det var lite blandade åsikter kring konsistensen av Mifu, men jag tycker det var helt okej och med rätt smaksättning smakar det riktigt gott :-)


 

Ingredienser (4-6port.):

500g Mifu

500g tomatkross

1 stor gullök

1msk Garlic paste (på burk)

200g färska champinjoner

3dl bulgur

Gör så här:

Fräs löken i pannan.

Stek svampen i en annan stekpanna & lägg i garlic paste.
Vänd i en tomatkross och krydda med salt och peppar (+ andra kryddor du gillar).
Lägg i Mifu och stek på medelvärme tills den sugit åt sig lite vätska samt är varm hela vägen igenom.
Koka bulgur och skär servera alltihop med dina favoritgrönsaker.
Trots svampens tråkiga färg är det supergott med vitlökssmak som tillför till den fylliga smaken ♥ 
Anonym

Wow!

Anonym

Hej!
Vad är Mifu för något?

Svar: Hej!Det är ett mjölkbaserat matprotein som går att steka och/eller ha i grytor, istället för kött helt enkelt!
/S
Sara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress