2 augusti 2018
Mamma introducerade mig för Mifu häromdagen och idag när jag kom hem från Cypern hade hon köpt hem det till mig så jag fick möjligheten att tillaga det till mig, min bror samt min pojkvän. Det var lite blandade åsikter kring konsistensen av Mifu, men jag tycker det var helt okej och med rätt smaksättning smakar det riktigt gott :-)

Ingredienser (4-6port.):
500g Mifu
500g tomatkross
1 stor gullök
1msk Garlic paste (på burk)
200g färska champinjoner
3dl bulgur
Gör så här:
Fräs löken i pannan.

Stek svampen i en annan stekpanna & lägg i garlic paste.

Vänd i en tomatkross och krydda med salt och peppar (+ andra kryddor du gillar).


Koka bulgur och skär servera alltihop med dina favoritgrönsaker.

Trots svampens tråkiga färg är det supergott med vitlökssmak som tillför till den fylliga smaken ♥
Anonym
Wow!
Anonym
Hej!
Vad är Mifu för något?
Svar:
Sara
2