richertsmat.blogg.se

Vegansk mango- och kokosböngryta

Ingredienser:

1 rödlök

400g passerade tomater

290g röda linser

380g svarta bönor

190g kidneybönor

400ml kokosmjölk

130g ekologisk torkad mango

Kryddor:

Gurkmeja

Peppar

Vitlökspulver

Gör så här:

Strimla löken och stek den i en kastrull. Häll i de passerade tomaterna. Skölj linserna, de svarta bönorna och kidneybönorna. Rör ned bönorna och linserna och kör på medeltemperatur på plattan. Rör ner kokosmjölken och bryt/skär samt blanda i mangon. Krydda efter smak. Det är färdigt när mangon är riktigt mjuk.

Koka pasta eller något och ha till eller ät som den är med grönsaker♥

 
Eriç

Mango- och kokosböngrytan låter ju suveränt god, måste testa laga den vid tillfälle😋.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress