richertsmat.blogg.se

Tofustroganoff med chili och vitlök

Ingredienser (4port.):

3dl Bulgur

4dl Ärtor, majs och paprika-mix

500g krossade tomater

1-2dl vatten

3 vitlöksklyftor

1msk Santa Maria garlic salsa

1msk olja

Lite chilipulver, gurkmeja, franska örter, salt och peppar

1msk tomatpuré

1,5dl Crème fraiche (eller iMat)

1tsk senap

250g Naturell tofu

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisningar.

Häll i krossade tomater, vatten, pressad vitlök, oljan och garlic salsan i en kastrull och låt sjuda i ca. 15min. Rör ner lite tomatpuré.

Krydda och smaka av.

Lägg i tofun i bitar samt crème fraiche (eller iMat) och senap. Låt sjuda i ca. 10min. Smaka av.

Mixa bulguren & grönsaksmixen med varandra och servera stroganoff med detta. MUMSSS♥

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress