richertsmat.blogg.se

Lins-och böngryta med svamp
Häromdagen gjorde jag en sån där gryta man slänger ihop snabbt när man som student inte har preppat matlådor för veckan.
Ingredienser:

1 msk olja

1/4 gullök

500g Tomatkross

230g Blandade bönor (Zetas ekologiska)

230g Linser (Zetas ekologiska)

130g champinjoner (på burk)

2 nävar bladspenat

Kryddor:

Gurkmeja, salt och pepparmix

Pyttelite paprikapulver, franska örter och citronpeppar

Gör så här:

Hacka och fräs gullöken i lite olja i en kastull.

Häll i tomatkross, avrunna bönorna och avrunna linserna. Rör ner de avrunna champinjonerna. Rör ner spenatbladen i den varma grytan. Krydda och smaka av♥

 
Passade fint till brunch
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress